Την αισιοδοξία του για την πορεία του τουρισμού το φετινό καλοκαίρι εξέφρασε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην εκπομπή σχολιάζοντας την επικαιρότητα με τον Στέργιο Καλόγηρο στη Βεργίνα τηλεόραση.
Ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε αναλυτικά στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την επανεκκίνηση του τουρισμού,υποστήριξε ότι η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων,τα δειγματοληπτικά τεστ και η επιλογή χωρών, θα βοηθήσουν καθοριστικά στο εγχείρημα επανεκκίνησης του τουρισμού με ασφαλείς συνθήκες, εξήγησε την προσπάθεια της κυβέρνησης να στηρίξει και τις τουριστικές επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.
” Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας ξενοδόχος που δεν θα θελήσει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της οικονομίας . Συνδυάζουμε το άνοιγμα της οικονομίας και της υγειονομικής ασφάλειας.Θα στηρίξουμε αυτούς που θα ανοίξουν, με ευελιξία, στήριξη μισθολογικού κόστους και στη φορολογία με μείωση εισφορών” είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα έδωσε λεπτομέρειες για την τόνωση του εσωτερικού τουρισμού για 250.000 δικαιούχους, μέσω των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ, του “τουρισμός για όλους” και των εταιρικών voucher .
Τέλος επισήμανε πως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα και για τον οδικό τουρισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ