Επίθεση χάκερ δέχθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ιστοσελίδες του Ιδρύματος Gates, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ινστιτούτου Iολογίας της Ουχάν.

Εξακολουθούν να γίνονται ενέργειες για να συλλεχθούν περισσότερα στοιχεία καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις επιτυχημένες διαδικτυακές επιθέσεις που έχουν λάβει χώρα.

Όπως αναφέρεται από τις πληροφορίες που διέρρευσαν, σκοπός των χάκερ ήταν να αποκαλύψουν τι κρύβεται πίσω από τις θεωρίες συνομωσίας για τον κορωνοϊό.

Ο Bill Gates την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι δωρίζει μέσω του φιλανθρωπικού του ιδρύματος 150 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που όπως φαίνεται τον έφερε στο στόχαστρο των Anonymous.Το ίδρυμα Gates σε ανακοίνωσή του δήλωσε: «Παρακολουθούμε την κατάσταση μέσω των πολιτικών ασφαλείας μας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουν κλαπεί δεδομένα.»

Έχει όμως ήδη επαληθευθεί ότι αρκετοί λογαριασμοί έχουν παραβιαστεί επιτυχώς.Ο Κινέζος Δρ Zhengli Shi, γνωστός ως «γυναίκα νυχτερίδα», θεωρείται ευρέως ότι έχει εισαγάγει το Coronavirus στο κοινό. Ο γιατρός Shi Zhengli ήταν μέλος μιας ομάδας που δούλευε σε ένα πρόγραμμα κοροναϊού από κοινού με τους γιατρούς των ΗΠΑ το 2014 προτού το κλείσει από το DHS επειδή ήταν πολύ επικίνδυνο.

Σε μια δημοσίευση που έγινε στο 4chan, στις 19 Οκτωβρίου 2019, ο Δρ Zhengli Shi σταμάτησε μια φορά, στα μισά του ταξιδιού του, άνοιξε τη βαλίτσα και τοποθέτησε ένα κομμάτι μολυσμένου ξηρού πάγου κοντά σε έναν αεραγωγό στην εν λόγω αγορά ψαριών.

Επιπρόσθετα στοιχεία επισημαίνουν: η αγορά ψαριών βρίσκεται κοντά σε ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα σιδηροδρομικά δίκτυα υψηλής ταχύτητας και επίσης όχι έξω από την κανονική διαδρομή ταξιδιού της.

Η θεωρία ότι ο Δρ Shi διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην απελευθέρωση του κοροναϊού υποστηρίζεται περαιτέρω από ένα βίντεο CCTV που ισχυρίζεται ότι κατέγραψε ολόκληρη τη δοκιμασία. Λοιπόν, όπως και ο HIV, η συνωμοσία επισημαίνει τον Covid-19 ως εργαστήριο που δημιουργήθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ