Ακόμα μία δύσκολη μέρα για την Αττική με τις φωτιές να ξεσπούν σε Λαυρεωτική και Βίλια.

Και ενώ η κατάσταση στη Λαυρεωτική έχει βελτιωθεί, καθώς αυτήν τη στιγμή υπάρχουν διάσπαρτες εστίες και όχι ενεργό μέτωπο, στα Βίλια η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη με τις φλόγες να καίνε παρθένο δάσος στο όρος Πατέρα, ενώ η περιοχή είναι αρκετά δύσβατη και τα οχήματα της πυροσβεστικής δυσκολεύονται να προσεγγίσουν το σημείο.

Όλη μέρα επιχείρησαν εναέρια μέσα που όμως τώρα έχουν αναγκαστικά αποσυρθεί.Σημειώνεται ότι έχουν καεί τρία σπίτια και συγκεκριμένα εξοχικές κατοικίες στον Άγιο Γεώργιο. Επίσης, από τις κατασκηνώσεις του Δήμου Ασπροπύργου έως και το Κρύο Πηγάδι έχει κοπεί τόσο το ηλεκτρικό ρεύμα όσο και η υδροδότηση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.Όσον αφορά το μέτωπο στα Βίλια, ο περιφερειάρχης Αττικής υποστήριξε πως το μεγάλο πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς το όρος Πατέρα και ήδη έχουν εκκενωθεί οικισμοί της περιοχής.

«Έχουν ενισχυθεί τα εναέρια μέσα, όπως είχαμε ζητήσει, για να καταφέρουμε να προλάβουμε το χρόνο και να βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται τα εναέρια μέσα» σημείωσε ο κ. Πατούλης, ο οποίος επανέλαβε ότι φαίνεται να υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις για εμπρησμό στα μέτωπα που ξέσπασαν σήμερα στην περιοχή της Λαυρεωτικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ