Τη δική του απάντηση σχετικά με την άποψη συγγενών θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, ότι θα πρέπει να δηλώσει την παραίτησή του, κλήθηκε να δώσει από τη Θεσσαλονίκη -όπου βρίσκεται- ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης.

Υπενθυμίζεται ότι από το βήμα της Βουλής, στη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης της ΝΔ, ο κ. Φλωρίδης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι “οποίος μιλά για μπάζωμα (στα Τέμπη), είναι για τα μπάζα” και διευκρίνισε στη συνέχεια ότι αναφέρετε στους πολιτικούς.

Η φράση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, η οποίοι ζητούν από τον κ. Φλωρίδη να παραιτηθεί.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, ο κ. Φλωρίδης ξεκαθάρισε ότι «με τους συγγενείς των θυμάτων δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο αντιπαράθεσης, αντίθετα υπάρχει σεβασμός με πράξεις».

Ο υπουργός επισήμανε ότι «η αντιπαράθεση της κυβέρνησης γίνεται με τα πολιτικά κόμματα που είναι στη Βουλή και κυρίως με τα ψέματα τους», ενώ επανέλαβε ότι ήταν μία καθαρή φράση, την οποία τα κόμματα της αντιπολίτευσης επιχειρούν να παραποιήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ