Υπέρ της απόσπασης και της επανατοποθέτησης των αρχαίων στο μετρό Θεσσαλονίκης τάσσεται ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σε δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση των συσκέψεων του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με φορείς της πόλης, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι «θέσαμε στον πρωθυπουργό τα προβλήματα με τον ΟΑΣΘ και το μέτρο μετά και τις αποκαλύψεις της αναδόχου». «Θα πρέπει να συνυπάρξουν αρχαία και μέτρο. Θα πρέπει τα αρχαία να αποσπασθούν, να γίνει η στάση του μετρό και να επανατοποθετηθούν», σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Αναφορικά με το ζήτημα των υποδομών ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε ότι «συζητήσαμε για την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης της γέφυρας που θα συνδέει το λιμάνι με την Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, το ζήτημα του ορφανού στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, στο οποίο η Εγνατία Οδός είναι αποκλειστικά αρμόδια να το ολοκληρώσει δεν το έχει ολοκληρώσει τόσα χρόνια με αποτέλεσμα να δημιουργείται κομφούζιο στη Χαλκιδική».

Παράλληλα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι τέθηκε στο τραπέζι το ζήτημα της έναρξης των εργασιών για να ολοκληρωθεί ο δρόμος Θεσσαλονίκης -Έδεσσας, η ενοποίηση του παραλιακού μετώπου της και η αναβάθμιση στα δυτικά, η ανάπλαση της ΔΕΘ και η ανάπλαση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, «έργο που θα αναβαθμίσει τη Βόρεια Ελλάδα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ