Αποκαλυπτικά όσα λένε οι συνάδελφοι του 59χρονου σταθμάρχη Λάρισας
OΓιώργος Aποστολέρης, πρώην σταθμάρχης Βόλου μίλησε στο «LIVE NEWS» και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τις ευθύνες που αναλογούν στον σταθμάρχη και όχι μόνο, καθώς κατήγγειλε ανοιχτά πως οι προσλήψεις δεν γίνονται αξιοκρατικά.Ήμουν σταθμάρχης για 40 χρόνια. Η ιστορία αυτή έχει να κάνει με τη ασφάλεια της κυκλοφορίας για την οποία βέβαια δεν υπεύθυνος μόνο ο σταθμάρχης. Ένας άνθρωπος που καλείται σε αυτή τη θέση με αυτό τον τρόπο, έχει κάποιους άλλους από πάνω του. Κάποιοι τον έβαλαν εκεί», είπε αρχικά.
Ξεκίνησε ως κτηνοτρόφος σε χωριό της Καρδίτσας, έγινε αχθοφόρος στον ΟΣΕ, ύστερα μετατάχθηκε στο υπουργείο Παιδείας και τελικά επέστρεψε στον ΟΣΕ για να προβιβαστεί σε σταθμάρχη της Λάρισας, αναλαμβάνοντας καθημερινά ευθύνη για χιλιάδες ζωές.Οι αποδοχές στην θέση αυτή έως 3.500 ευρώ μικτά. Με τον 59χρονο να τοποθετείται, όπως αποκαλύπτεται, σε αυτό το πόστο μόλις 5 ημέρες πριν από τη τραγωδία.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του 59χρονου, η εκπαίδευσή του κράτησε περίπου έξι μήνες. Όσο για την πρακτική του; Δηλαδή το διάστημα που άρχισε να εφαρμόζει όλα αυτά που έμαθε, υπό την επίβλεψη κάποιου πιο έμπειρου, η επιτροπή που θα ερευνήσει, θα σηκώσει τα χέρια ψηλά.Ο σταθμάρχης, ρίχτηκε υποτίθεται στα βαθιά σε ένα επαρχιακό σταθμό, της Καλαμπάκας, από όπου όπως λένε οι συνάδελφοί του, περνάνε… δυο τρένα τη μέρα.

Η πρώτη του βάρδια ως σταθμάρχης Λάρισας, χωρίς άλλον να τον επιβλέπει, ήταν την Παρασκευή, πριν από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ