Τραγωδία στα Τέμπη: Τι θα ανακοινώσει σήμερα ο Γ. Γεραπετρίτης – Τα πρώτα μέτρα και οι διαχρονικές ευθύνες

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη σημερινή συνέντευξη του εκτελώντα χρέη υπουργού Μεταφορών, ο οποίος μετά από δύο μέρες αυτοψία στη Λάρισα, στον τόπο του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και στη Θεσσαλονίκη, επέστρεψε στην Αθήνα και ετοιμάζεται για τις ανακοινώσεις τις κυβέρνησης σχετικά με το τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά την επιστροφή του στην Αθήνα, είχε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του και των συμπερασμάτων που βγήκαν από τις επαφές του, ενώ νωρίτερα ενημέρωσε τους συνεργάτες του για το τι είδε στο ταξίδι που πραγματοποίησε.

Σήμερα στις 11 -ώρα που είναι προγραμματισμένη η σχετική συνέντευξή του- ο κ. Γεραπετρίτης αναμένεται να περιγράψει το σχέδιο της κυβέρνησης για να επαναλειτουργήσει με ασφάλεια το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στις μετακινήσεις με τρένο, η οποία βρίσκεται… υπό του μηδενός μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ