Νέα προβλήματα και σήμερα, Τρίτη (30/5) στις εξετάσεις για τους μαθητές των Λυκείων καθώς «έπεσε» εκ νέου η Τράπεζα θεμάτων.
Σύμφωνα με τον Ant1, το υπουργείο Παιδείας επιβεβαίωσε ότι και σήμερα διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικοί από τις 6:00 προσπαθούν να μπουν στην Τράπεζα Θεμάτων για να κληρώσουν τα θέματα των σημερινών εξετάσεων και δεν έχουν καμιά δυνατότητα πρόσβασης.
IΜάλιστα, σε δηλώσεις του στο ίδιο τηλεοπτικό κανάλι ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αλέξης Κόπτσης τόνισε: «Μας λυπεί και μας προβληματίζει η νέα κυβερνοεπίθεση που εκδηλώθηκε σήμερα. Είναι επίθεση κατά της εκπαίδευσης. Χθες υπήρξαν 280.000 ψεύτικες συνδέσεις το δευτερόλεπτο, η σημερινή επίθεση όμως είναι μεγαλύτερη από τη χθεσινή. Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες ωστόσο η σημερινή επίθεση έγινε σε άλλο σημείο των υποδομών. Η τεχνολογία μπορεί να σε προδώσει ακόμα κι αν έχεις δημιουργήσει ασφαλιστικές δικλείδες».

Ερωτηθείς για τη διενέργεια των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο γγ διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις πανελλαδικές εξετάσεις και απευθυνόμενος σε γονείς και μαθητές τους ζήτησε να είναι σίγουροι ότι θα κυλήσουν όλα κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ