Από τις 6:00 το πρωί, η σορός του εκλιπόντος εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι για όποιον επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής. Έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς κόσμος για να πει το τελευταίο «αντίο» στον τέως βασιλιά.

Εκατοντάδες πολίτες από όλη τη χώρα έχουν ταξιδέψει αυθημερόν στην πρωτεύουσα ώστε να αποχαιρετήσουν τον τελευταίο μονάρχη της χώρας -που ο ίδιος ο λαός κήρυξε έκπτωτο με το δημοψήφισμα του 1974- και να παρακολουθήσουν από κοντά την κηδεία του.

Για την περίσταση έχουν οργανωθεί ως και εκδρομές από πιο μακρινές περιοχές, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που έχουν μετακινηθεί με τα αυτοκίνητά τους. Σημειώνεται πως η προσέγγιση στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου όπου και θα βρίσκεται η σορός ως και τις 10:30πμ, γίνεται αποκλειστικά πεζή, μιας και είναι αποκλεισμένοι -για λόγους ασφαλείας- όλοι οι γύρω δρόμοι.Θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία στις 12:00 στη Μητρόπολη και μετά στις 13:00 η ταφή στο Τατόι, δίπλα στους γονείς του Παύλο και Φρειδερίκη, όπως ήταν η τελευταία επιθυμία του εκλιπόντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ