https://www.skynews.com.au/details/_6258639874001?fbclid=IwAR3AAEZrdvyZJn0n2YwcCLL0pxYm1807F4g_WACioqd4W9m4_m6mfpFDwAA

Η Αυστραλή δημοσιογράφος Shαrri Markson έχει αποκτήσει ένα εκπληκτικό βίντεο από την Κίνα που αποκαλύφθηκε από μια υπόγεια ερευνητική ομάδα η οποία αυτοαποκείται“Drastic” και το οποίο video δείχνει ζωντανά νυχτερίδες στο WIV και πολλά άλλα.

Το πρόσφατα αποκαλυφθέν βίντεο δημιουργήθηκε από την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών τον Μάιο του 2017 για τον εορτασμό του ανοίγματος του WIV.

Έχω ενσωματώσει στο βίντεο της Sheri Markson και το ρεπορτάζ του Sky News σχετικά με την ανακάλυψη βίντεο παρακάτω, αλλά προς το παρόν, δείτε το tweet της που ξεγυμνώνει το ψέμα του Peter Daszak:

Η Ms. Markson είναι πολύ πιο μπροστά από όλους τους δημοσιογράφους του υπόλοιπου κόσμου σ αυτή την ιστορία η σημασία της οποίας είναι τραγικά τεράστια για την ανθρωπότητα επειδή ο κόσμος γύρισε ανάποδα, εκατομμύρια έχουν πεθάνει, άπειρες επιχειρήσεις έκλεισαν και ζωές απειλήθηκαν από έναν ιό του οποίου η προέλευση επίτηδες συγκαλύφθηκε από ανθρώπους που είχαν αντικρουόμενα συμφέροντα πάνω στο θέμα.

ΑΝΑΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡIΦΗΜΟΣ FAUCI!

H ίδια περιγράφει τα ευρήματά της:

Ένα επίσημο βίντεο της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών που σηματοδοτεί την έναρξη του νέου εργαστηρίου βιοασφάλειας επιπέδου 4, τον Μάιο του 2017 μιλά για τις προφυλάξεις ασφαλείας που ισχύουν σε περίπτωση που συμβεί «ατύχημα» και αποκαλύπτει ότι υπήρξαν «έντονες συγκρούσεις» με τη γαλλική κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της κατασκευής του εργαστηρίου. Το βίντεο δείχνει νυχτερίδες να κρατούνται σε κλουβί στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan κάτι που επιχειρούν να διαψεύσουν ακόμη και σήμερα, και έναν επιστήμονα να ταίζει μια νυχτερίδα με ένα σκουλήκι. Το βίντεο διάρκειας 10 λεπτών με τίτλο “Η ομάδα κατασκευής και έρευνας του εργαστηρίου Wuhan P4 του Ινστιτούτου ιολογίας του Γουχάν, της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών” περιλαμβάνει συνεντεύξεις με κορυφαίους επιστήμονες. Η έκθεση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας που διερευνά την προέλευση της πανδημίας απέτυχε να αναφέρει ότι οποιαδήποτε νυχτερίδα είχε κρατηθεί στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν και μόνο το παράρτημά της αναφέρεται σε ζώα που στεγάζονται εκεί!!!!To ρεπορτάζ της για το Sky News αναφέρει επίσης την εξαιρετικά ύποπτη διαγραφή των αρχείων WIV από το Διαδίκτυο για λόγους «πειρατείας» και ότι οι ερευνητές του ΠΟΥ δεν ζήτησαν καν να τα δουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ