Την πιο μεγάλη στιγμή της καριέρας τους θα ζήσουν τα ξημερώματα της Πέμπτης η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου. Το ελληνικό πλήρωμα στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών αγώνων. Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 3:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.Μισή ώρα νωρίτερα, στις 3 τα ξημερώματα ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών στα 25 μέτρα πιστόλι η Άννα Κορακάκη. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο αγώνισμα θέλει μία καλή επίδοση για να είναι μέσα στις οκτώ αθλήτρια που θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης θα αγωνιστούν η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του μικτού διπλού στο τένις. Το ελληνικό δίδυμο θα μονομαχήσει για μια θέση στην τετράδα με τους Αυστραλούς Πιρς/Μπάρτι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί τρίτος κατά σειρά στο Court 2.

Από εκεί και πέρα, την οικοδέσποινα Ιαπωνία αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα πόλο στο τρίτο της παιχνίδι στον πρώτο όμιλο. Η Ελλάδα μετά την σπουδαία νίκη κόντρα στην Ουγγαρία και την ισοπαλία με την Ιταλία θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πάρει τη νίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ