Τρίωρο γεύμα είχε στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς μετά το τέλος της εκδήλωσης για το βιβλίο του Δημήτρη Βαρτζόπουλου. Στο αγαπημένο του μαγαζί που για τη Θεσσαλονίκη είναι το Clochard. Με συνδαιτυμόνες πολλούς βουλευτές της ΝΔ, όπως η Έλενα Ράπτη, ο Στράτος Σιμόπουλος, ο Θόδωρος Καράογλου, ο Σάββας Αναστασιάδης που δεν είχε έρθει στην εκδήλωση, ο Γιάννης Πασχαλίδης και ο Φώτης Μπαραλιάκος.

Από αυτοδιοικητικούς στο τραπέζι κάθισαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και οι δήμαρχοι Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης, ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς επίσης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στενός πολιτικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνης Οικονόμου. Φυσικά και ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος που ήταν πολύ ευχαριστημένος από την επιτυχία της εκδήλωσης.

Στο τραπέζι ακούστηκαν ιστορίες από την εποχή που ο πρώην πρωθυπουργός ήταν υπουργός Εξωτερικών, αλλά και προβλέψεις για την έκβαση των εκλογών. Όλα αυτά υπό τη συνοδεία ψαριού και λευκού κρασιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ