Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Singular Logic, περίπου στις 20:30 το βράδυ θα γίνει η πρώτη εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος και εως τις 10 η εκτίμηση θα επικαιροποιηθει καθως θα εχει ενσωματωθεί μεγαλύτερο ποσοστο ψήφων.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από την Κυψέλη όπου ψήφισε τόνισε ότι «η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας». Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο Αρκαλοχώρι και επεσήμανε ότι «ήρθε η ώρα του κυρίαρχου λαού».

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος ψήφισε στη Λαμία «ο ελληνικός λαός τα έχει δοκιμάσει όλα, τον καλούμε να ψηφίσει ΚΚΕ». Τέλος ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης από το Πέραμα όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα κάλεσε τους πολίτες να μην απέχουν ενώ τους προέτρεψε να ψηφίσουν ακόμη και «λευκό».

Κατερίνα Σακελλαροπούλου – «Η συμμετοχή η καλύτερη επιβεβαίωση για τη Δημοκρατία»

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Η συμμετοχή θα είναι η καλυτερη επιβεβαίωση για τη Δημοκρατία» ήταν το μήνυμα που έστειλε λίγο αφότου ψήφισε.

Μητσοτάκης: «Θα ξημερώσει μία ακόμη καλύτερη μέρα» – Ψήφισε με τα παιδιά του στην Κηφισιά

Την σιγουριά του πως αύριο θα ξημερώσει μία καλύτερη ημέρα εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κηφισιά, όπου και βρέθηκε μαζί με τον εορτάζοντα γιο του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη οι οποίοι και ψήφισαν για τις εκλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ