Την Πέμπτη η ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή – Επισκέψεις σε υπουργείο Υγείας και Κλιματικής κρίσης
Την πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών πραγματοποίησε ο Παύλος Μαρινάκης. Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που του έκανε όπως και τους δημοσιογράφους. «Στις 25 Ιουνίου οι πολίτες έδωσαν εντολή για δεύτερη φορά στην προκοπή», είπε ο κ. Μαρινάκης και τόνισε ότι δόθηκε η εντολή να προχωρήσει η κυβέρνηση στις αλλαγές που έχουν ανάγκη οι πολίτες και τόνισε ότι βασικός αντίπαλος της κυβέρνησης είναι τα προβλήματα.

Αναφερόμενος στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου τόνισε ότι ανατέθηκαν στους υπουργούς όλες οι προτεραιότητες της κυβέρνησης ανά χαρτοφυλάκιο στους μπλε φακέλους.Για την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ που είχε χθες ο πρωθυπουργός τόνισε ότι τον συνεχάρη για την επιτυχία του στις εκλογές και ότι προσβλέπει σε στενότερη συνεργασία με την Ελλάδα.Ο Παύλος Μαρινάκης ενημέρωσε και επίσημα ότι την Πέμπτη 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και το Σάββατο θα γίνει η ψηφοφορία.

Αύριο ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το υπουργείο Υγείας και την Παρασκευή το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης. Εντός της ημέρας ο πρωθυπουργός θα έχει συσκέψεις με στελέχη των υπουργείων Παιδείας και Εργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ