To Βασίλη Καρρά αποχαιρετά σήμερα η Θεσσαλονίκη. Η σορός του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή και συνθέτη θα εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, θα τεθεί η σορός του καλλιτέχνη σε λαϊκό προσκύνημα.
Στις 12:30 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία. Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής, ο οποίος ήταν φίλος του Βασίλη Καρρά.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μάλιστα είχαν αποφασίσει το επόμενο διάστημα να οργανώσουν και να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη συναυλία προς τιμήν του μεγάλου τραγουδιστή.
Η συναυλία θα δινόταν στις αρχές Ιουλίου του 2024 στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο στην Θεσσαλονίκη και θα ήταν αφιερωμένη στην πορεία του γνωστού ερμηνευτή Βασίλη Καρρά με την συμμετοχή πολλών επώνυμων καλλιτεχνών για τους οποίους ο ίδιος ο καλλιτέχνης τους έγραψε τραγούδι.
Αύριο Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η ταφή της σορού στις 12:00 στη γενέτειρα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας όπου ο Βασίλης Καρράς είχει δημιουργήσει από το 2000 ένα αγρόκτημα, τη «Φάρμα Καρρά», στους πρόποδες του Παγγαίου. Εκεί ο τραγουδιστής παρήγαγε και πουλούσε τα δικά του προϊόντα, μεταξύ αυτών και παρθένο ελαιόλαδο, αλλά και πιπεριές, κεράσια, σύκα, σταφύλια
Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος “Φλόγα” Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Τριήμερο πένθος στην εστίαση της Θεσσαλονίκης – Θα παίζουν μόνο τραγούδια του Βασίλη ΚαρράΣυγκεκριμένα, η Ένωση Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ Θεσσαλονίκης αποφάσισε, όπου είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί, για το επόμενο τριήμερο να ακούγονται στα μαγαζιά της εστίασης της πόλης μουσικές και τραγούδια του Βασίλη Καρρά.

«Σε όσα καταστήματα είναι εφικτό Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη να παίζουμε μόνο Βασίλη Καρρά»
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του προέδρου της Ένωσης, Μιχάλη Επιτροπίδη, «ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Άρχοντα, η εστίαση Θεσσαλονίκης αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη της, σε όσα καταστήματα είναι εφικτό Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη να παίζουμε μόνο Βασίλη Καρρά. Καλό ταξίδι άρχοντα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ