Τη δημιουργία ενός ταμείου για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας ζητά από τη νέα κυβέρνηση το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Κίνητρα και τη δημιουργία ενός ταμείου για τη νέα επιχειρηματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία ζητά το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης από τη νέα κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ Γιάννης Μασούτης, «αυτό που στηρίζει το Επιμελητήριο είναι η νέα επιχειρηματικότητα. Δηλαδή να δοθούν κίνητρα, να δημιουργηθεί ένα ταμείο, το οποίο να στηρίζει τη νέα επιχειρηματικότητα».Αναφερόμενος στην άρση των capital controls σημείωσε ότι άκουσαν την σχετική ανακοίνωση με ιδιαίτερη χαρά. «Είναι το πρώτο βήμα και θεωρώ ότι θα ακολουθήσουν και τα επόμενα, τα οποία τα περιμένουμε την Παρασκευή στη συνάντηση που θα έχουμε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη. Περιμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία και να σχολιάσουμε αργότερα τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Εκτίμησε ότι η άρση των capital controls θα βοηθήσει την ψυχολογία των επενδυτών είτε των ντόπιων, είτε των ξένων.«Είναι ένα ξεκίνημα αυτό γιατί δεν είναι δυνατόν να αρχίσει μια επένδυση σε μια χώρα με τέτοιες δεσμεύσεις», τόνισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ