Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ – ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
2.300 ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΟΜΕΣ

Για αύξηση των μεταναστευτικών ροών, από στεριά και θάλασσα, το τελευταίο διάστημα έκανε λόγο η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή «Αποκαλυπτικά και Επίκαιρα» με το δημοσιογράφο Ανδρέα Σταματόπουλο. Η κ. Βούλτεψη διευκρίνισε ότι η αύξηση είναι μικρή και δεν χρειάζεται ανησυχία, καθώς στην ουσία έρχονται στη χώρα μόνο κάποιες δεκάδες μετανάστες περισσότεροι από πριν. Επιπλέον, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου σημείωσε ότι πλέον γίνεται μοριακός έλεγχος για να διαπιστωθεί η ηλικία των μεταναστών, ενώ τα ασυνόδευτα παιδιά φτάνουν τις 2.300.
Με αφορμή τα κρούσματα aids και φυματίωσης σε δομή μεταναστών στην Κύπρο, η Σ. Βούλτεψη τόνισε ότι η μοναδική ιατρική εξέταση στην οποία υποβάλλονται οι μετανάστες όταν εισέρχονται στην Ελλάδα είναι το τεστ για κορωνοϊό.
Τέλος, σχολιάζοντας την υπόθεση Πάτση είπε χαρακτηριστικά: «Στη Βουλή είναι τριακόσιοι άνθρωποι. Αυτοί οι τριακόσιοι πρέπει να είναι άμεμπτοι. Δεν πάνε στη βουλή για μπίζνες».
Δείτε τι είπε η κ. Βούλτεψη: https://www.youtube.com/watch?v=1gSFU52Pb6M

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ