Στη σκιά της απίστευτης ταλαιπωρίας των επισκεπτών οι οποίοι είχαν μείνει εγκλωβισμένοι για αρκετές ημέρες στο νησί εξαιτίας προβλημάτων στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, πραγματοποιείται σήμερα ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου σε μία προσπάθεια να βρεθεί οριστική λύση.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να δρομολογηθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την ακτοπλοϊκή σύνδεση στη Σαμοθράκη. Στη σύσκεψη στην οποία θα παρευρεθούν και οι υπεύθυνοι διαχείρισης των πλοίων ΣΑΟΣ και ΣΑΟΝΗΣΟΣ που άφησαν την Σαμοθράκη χωρίς πλοίο εν μέσω τουριστικής περιόδου, θα συμμετάσχουν οι Υπουργοί Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος.

Ο κ. Πλακιωτάκης αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις από τους κατά το νόμο υπεύθυνους για την διαχείριση των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων της γραμμής Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης «για την μη εκτέλεση των δρομολογίων των εν λόγω πλοίων», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δελτίο τύπου του υπουργείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ