Για «βιολογική επίθεση στις ΗΠΑ» κατήγγειλε την Κίνα ο σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου σε θέματα εμπορίου Πίτερ Ναβάρο (φωτό), πυροδοτώντας εκ νέου το έκρυθμο, εξαιτίας του κορωνοϊού κλίμα της έντασης μεταξύ των δύο χωρών.

«Το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας κατέστρεψε την αμερικανική οικονομία σε 60 ημέρες», σημείωσε ο Ναβάρο για να συνεχίσει:

«Η ανεργία είναι στα υψηλότερα επίπεδα από την εποχή του μεγάλου κραχ του ΄29. Η οικονομία μας έχει σφαγιαστεί και το ερώτημα είναι: Έχει κάποια σχέση με όλα αυτά η Κίνα;». ανέφερε ο Ναβάρο για να συνεχίσει λέγοντας ότι αυτή η ερώτηση έρχεται μετά τις πράξεις του ΚΚΚ ύστερα από το ξέσπασμα της επιδημίας.

Πρώτα η Κίνα είπε ψέματα λέγοντας ότι δεν υπάρχει μετάδοση ανθρώπου σε άνθρωπο.

Μετά κατέστρεψαν όλα τα στοιχεία από την προέλευση του ιού και τώρα εμποδίζουν άλλες χώρες από το να ερευνήσουν την προέλευση του ιού. Και η Κίνα έχει καταστρέψει κρίσιμα στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός εμβολίου.

«Γνωρίζουμε ότι ο ασθενής μηδέν στην Κίνα εμφανίστηκε γύρω στα μέσα Νοεμβρίου. Ήταν στην Ουχάν. Ξέρουμε επίσης ότι το σημείο μηδέν ήταν το βιολογικό εργαστήριο επιπέδου ασφαλείας BSL-4 στην Ουχάν.

Στους επόμενους δύο μήνες ξέρουμε ότι η Κίνα έκρυψε τον ιό από τον υπόλοιπο κόσμο πίσω από την προστατευτική ασπίδα του ΠΟΥ.

Καθώς το έκαναν αεροσκάφη από την Κίνα γεμάτα επιβάτες προσγειώνονταν στη Νέα Υόρκη και το Μιλάνο διαδίδοντας τον ιό, σε αυτό που ξέρουμε σήμερα ως πανδημία.

Αλλά έκανε και κάτι άλλο: Συγκέντρωσε πάνω από 2 δισεκατομμύρια μάσκες μαζί με άλλο προστατευτικό υλικό και τώρα κάθετε επάνω τους».

Ο σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου δήλωσε ακόμη πως η Κίνα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση για τη ζημιά που προκάλεσε ο νέος κορωνοϊός, κατηγορώντας το Πεκίνο για την πανδημία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ