Επιστρέφει ύστερα από δύο μήνες περίπου ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας και λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας. Ο κ. Τσιόδρας αναμένεται στις 18:00 να ενημερώσει μαζί με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού σε κοινή συνέντευξη τύπου στο Υπουργείο Υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στις 26 Μαΐου του 2020, κατά την τελευταία κοινή τους ενημέρωση, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε αναφέρει: «Αν μας ξαναδείτε σε καθημερινή ενημέρωση με τον Τσιόδρα, τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει». Εδώ και δύο εβδομάδες, περίπου ο κ. Χαρδαλιάς πραγματοποιεί εβδομαδιαία ενημέρωση.

Η τελευταία κοινή ενημέρωση τον Μάιο:
Κλειστή θα παραμείνει σήμερα, Τρίτη 4 Αυγούστου 2020, η Α΄ ΔΟΥ στη Θεσσαλονίκη μετά από θετικό κρούσμα κορονοϊού σε υπάλληλο. Θα γίνει απολύμανση των χώρων, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα λειτουργήσει αύριο, Τετάρτη 5 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες η ασθενής εργάστηκε κανονικά στην εφορία την περασμένη Παρασκευή 31 Ιουλίου. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως νόσησε ενημερώθηκαν οι συνάδελφοί της και ήδη τέσσερις έχουν μεταβεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου προκειμένου να υποβληθούν στο τεστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ