Τα νέα μέτρα που θα κάνουν «ποδαρικό» στην Ελλάδα σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η επέκταση της μετάλλαξης Όμικρον εξετάζουν σήμερα τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας προκειμένου να κάνουν την εισήγησή τους προς την κυβέρνηση που θα λάβει και τις σχετικές αποφάσεις.

Το βάρος των νέων μέτρων όπως έχουν περιγράψει κυβερνητικά στελέχη τις τελευταίες ημέρες πέφτει στη νυχτερινή διασκέδαση, τα γήπεδα αλλά και την τηλεργασία σε μια προσπάθεια να περιοριστούν οι συνθήκες και οι δραστηριότητες που φέρνουν συνωστισμό και άρα συνθήκες διασποράς του κορονοϊού και της μετάλλαξης Όμικρον.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τα νυχτερινά κέντρα, την εστίαση, τα μπαρ, τους χώρους ψυχαγωγίας αναφέρουν ότι αυτό που εξετάζεται είναι να αλλάξει το ωράριο λειτουργίας τους και να κλείνουν τα μεσάνυχτα, να βρίσκονται στους χώρους αυτούς μόνο καθήμενοι, να περιοριστεί το ποσοστό πληρότητας, ενδεχομένως και να κλείσει η μουσική.

Για τα γήπεδα η «βεντάλια» των νέων μέτρων κυμαίνεται από το να μειωθεί αισθητά η πληρότητά τους έως και το να γίνονται αγώνες χωρίς θεατές με κριτήριο να αποτελούν οι εικόνες που καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ