“Αντιλήφθηκα ότι κάτι έγινε, αλλά δεν είδα τίποτα”, είναι η επωδός που επικαλέστηκαν και οι τρεις αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, αμέσως μετά τη σύλληψη τους από στελέχη των αδιάφθορων. Και οι τρεις θυμίζουμε ότι από το πρωί είχαν βγει ελεύθεροι υπηρεσίας, δηλώνοντας ασθένεια και όπως διαφαίνεται, στην κίνηση τους αυτή προέβησαν μετά από παρότρυνση του αστυνομικού που χαστούκισε τον ανήλικο.

Ο βασικός κατηγορούμενος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί – όπως αποκάλυψε το bloko.gr- και το 2016 για κακοποίηση αλλά αθωώθηκε, εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης, παρότι έγιναν εξαντλητικές έρευνες στην Αθήνα και στο τόπο καταγωγής του. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από λίγο καιρό είχε μετακομίσει, αλλά ουδέποτε δήλωσε τη νέα διεύθυνση του.

Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν ότι στις 6 το πρωί επικοινώνησε με τον αλλαγάρχη ζητώντας ρεπό με πρόσχημα κατεπείγουσα ανάγκη, το οποίο ανακλήθηκε από τον υπαστυνόμο ο οποίος ενημερώθηκε αργότερα για τα τεκταινόμενα. Παρά την ανάκληση φυσικά, ο αστυνομικός δεν βρέθηκε ούτε για να προσέλθει στην υπηρεσία του.

Από τις έρευνες των αδιάφθορων βρέθηκε η νέα κατοικία του, έξω από την οποία ήταν σταθ,μευμένο το αυτοκίνητο του, πλην όμως ο ίδιος δεν ήταν μέσα και οι συγγενείς του δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν που βρίσκεται. Το ή τα κινητά του τηλέφωνα παρέμεναν κλειστά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ