Το νέο lockdown το οποίο ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκη, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τους Θεσσαλονικείς να ετοιμάζουν διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά των περιοριστικών μέτρων την Κυριακή. Συγκεκριμένα γίνεται διαδικτυακό κάλεσμα για διαμαρτυρία κατά του lockdown την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στον Λευκό Πύργο. Το ραντεβού των διαδηλωτών δίνεται στις 16:00 στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

Μετά την Αττική ακολουθεί η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα, δύο πόλεις που αναμένεται να μπουν επίσης σε καθολικό lockdown, ενώ θα πρέπει να ξεχάσουμε και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Αυτό είπαν σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη και ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Η κ. Παγώνη μεταξύ άλλων τόνισε ότι πρέπει και εφαρμοστεί καθολικό lockdown και στην Πάτρα ενώ αντίστοιχη σύσταση έκανε και ο κ. Καπραβέλος για τη Θεσσαλονίκη.Σχετικά με τη διάρκεια που θα πρέπει να έχουν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα τόνισε ότι απαιτούνται 15 ημέρες και από εκεί και πέρα κανείς δεν μπορεί να απαντήσει εάν αυτό το διάστημα φτάνει ή δεν φτάνει. Σε κάθε περίπτωση είπε ότι δεν θα κάνουμε παρέλαση την 25 Μαρτίου, καθώς δεν έχουν προχωρήσει αρκετά οι εμβολιασμοί.
Με πληροφορίες από την αίθουσα σύνταξης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ