Επεκτείνεται η απαγόρευση εισόδου από την 1 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί στις χερσαίες πύλες εισόδου που παραμένουν ανοιχτές πλην του Προμαχώνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς, για το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων ενόψει του Δεκαπενταύγουστου, «θα πάρουμε όσα μέτρα χρειάζεται σε συνεννόηση με τους ειδικούς» επισήμανε ο κ. Πέτσας και προανήγγειλε πως «αν χρειαστεί να πάρουμε πρόσθετα μέτρα, θα το δούμε μετά τη σύσκεψη της Δευτέρας».

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωστοποίησε πως αύριο στην μία το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το υπουργείο Υποδομών, όπου θα έχει αύριο στη μία το μεσημέρι συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών με την πολιτική ηγεσία, προκειμένου να υιοθετηθούν μέτρα για την αύξηση της πυκνότητας δρομολογίων, μείωση χρόνου αναμονής και περιορισμού του συνωστισμού για περιορισμό της διασποράς του ιού.

Όπως τόνισε ο κ. Πέτσας τρεις είναι οι εστίες ανησυχίας για τη διασπορά του κορωνοϊού: Εκείνοι που κάνουν συχνές διελεύσεις στα σύνορα και όπως ανακοίνωσε επεκτείνεται το μέτρο των ελέγχων. Η δεύτερη εστία είναι οι εκδηλώσεις που έχουν θεσπισθεί όρια, ενώ η τρίτη εστία είναι τα μέσα μεταφοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ