Σε ρυθμούς ΔΕΘ κινείται το πρωθυπουργικό επιτελείο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεία υπουργών και στενών συνεργατών του να επισκέπτεται σήμερα τη Θεσσαλονίκη όπου και θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας ενόψει της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει στα εγκαίνια της έκθεσης το Σάββατο στις 9 Σεπτεμβρίου.

Στις συναντήσεις αυτές που γίνονται κατά παράδοση από τον εκάστοτε πρωθυπουργό πριν τη ΔΕΘ, αναμένεται να κυριαρχήσουν τρία θέματα: Η ανάπλαση της ΔΕΘ, η πορεία κατασκευής και ολοκλήρωσης του Μετρό και η έναρξη των εργασιών του FlyOver.
Οι διεργασίες είναι έντονες στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 24ωρα με το κυβερνών κόμμα να βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας έτσι ώστε η επίσκεψη του πρωθυπουργού το τριήμερο 8-9 και 10 Σεπτεμβρίου να στεφθεί με επιτυχία.

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της διευρυμένης Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή του κυβερνητικού εκπροσώπου και γραμματέα της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη, του γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη και του Γενικού Διευθυντή του κόμματος Γιάννη Σμυρλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ