Στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα» το οποίο βρίσκεται στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης βρέθηκε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει σε δομές και νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πρωθυπουργός μίλησε με την διευθύντρια αλλά και ανθρώπους του ιδρύματος οι οποίοι του μετέφεραν με μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται το ίδρυμα όπως και άλλα. Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι είναι πιθανό να σταλούν χρήματα σε πρώτη φάση για να καλυφθούν οι ανάγκες και στη συνέχεια να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα το ίδρυμα.

Η δομή φιλοξενεί 27 κορίτσια, που πηγαίνουν στο ίδρυμα με εισαγγελική εντολή. Ο πρωθυπουργός πρόσφερε δώρα στα κορίτσια, ενώ άκουσε και τα κάλαντα.Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα εκτάκτως και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς θα βρεθεί στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Ωραιόκαστρο και μετά θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών για να επιθεωρήσει τα ειδικά ψυγεία για τα εμβόλια του κορωνοϊού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ