Την 3η «υποστηρικτική» γραμμή από τις 4 που σχεδιάστηκαν για τη βελτίωση της δημόσιας συγκοινωνίας, εν όψει της κατασκευής της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου Θεσσαλονίκης (flyover), έθεσε σε λειτουργία, σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, η «ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.».

Πρόκειται για τη νέα γραμμή, με κωδικό 55Υ «ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΤΕΛ – Ν.Σ.Σ.», που εκτελείται με 6 λεωφορεία, τις καθημερινές.Η 4η νέα ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ 36X: «Α.Σ. ΙΚΕΑ – ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ» με αφετηρία Α.Σ. ΙΚΕΑ και Τέρμα Τ.Σ. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, θα ξεκινήσει την 1-12-2023, με 8 λεωφορεία της “ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.” και δημιουργήθηκε στα πλαίσια της επείγουσας αναδιάρθρωσης του συγκοινωνιακού χάρτη της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της έναρξης κατασκευής της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου (flyover).

Συνολικά και σε διάστημα ενός μηνός, η «ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.», προσέθεσε 36 αστικά λεωφορεία στο σύστημα ΜΜΜ της Θεσσαλονίκης, δυνητκής μεταφορικής ικανότητας 24.000 επιβατών ημερησίως, πράγμα που σημαίνει, έως 20.000 Ι.Χ. λιγότερα, εαν το επιβατικό κοινό επιλέξει τη δημόσια συγκοινωνία στις γραμμές αυτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ