Στην εκχώρηση περαιτέρω συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης) στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προχωρεί το υπουργείο Υποδομών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή», με την εν λόγω απόφαση, που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, παρέχεται η δυνατότητα ανάθεσης 25 συνολικά δρομολογίων που εκτελούνταν μέχρι πρότινος από τον ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ υπεραστικών γραμμών Θεσσαλονίκης, Σερρών, Χαλκιδικής και Κιλκίς. Πρακτικά τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης έχουν τη δυνατότητα εκχώρησης συγκοινωνιακού έργου (μέσω υπεκμίσθωσης) στα ΚΤΕΛ Σερρών, Χαλκιδικής και Κιλκίς.

Ο ΟΣΕΘ (Οργανισμός Συγκοινωνιακού Εργου Θεσσαλονίκης) αναλαμβάνει την υπογραφή σύμβασης με τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που θα καθορίζει την εκτέλεση συγκεκριμένου συγκοινωνιακού έργου. Στη σύμβαση θα καθορίζονται οι όροι, η εποπτεία, ο έλεγχος, το κόμιστρο και οι κυρώσεις, σχετικά με την εκτέλεση του ανωτέρω συγκοινωνιακού έργου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, η σύμβαση, η οποία θα υπογραφεί μετά τον προσυμβατικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, θα έχει διάρκεια δύο ετών, με μονομερές δικαίωμα του ΟΣΕΘ για παράτασή της κατά ένα ακόμη έτος, με τους ίδιους όρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ