Με την συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αναμένεται να αντιμετωπιστεί το τεράστιο ζήτημα των συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης καθώς και της έλλειψης οδηγών στα αστικά λεωφορεία της πόλης. Αυτ’ό ε[πισήμανε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Δταϊκούρας ο οποιός σήμερα το πρωί είχε σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για το θέμα αυτό στα γραφεία του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα δεν θα υπάρξει απαξίωση του δημοσίου τομέα και κατ΄ επέκταση του ΟΑΣΘ, αντίθετα γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης τόσο σε οχήματα όσο και σε οδηγούς. “Έχει ζητηθεί από τον ΟΣΕΘ μια αποτύπωση των αναγκών της κοινωνίας όχι μόνο για το 2024 αλλά για τις επόμενες δεκαετίας στην πόλη και στην ΠΕ Θεσσαλονίκης” είπε.

Όπως τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αφού διαπιστωθεί το έργο που μπορεί να εκτελέσει με επάρκεια ο ΟΑΣΘ, δεδομένης της ενίσχυσης του Οργανισμού, θα υπάρχουν σχετικοί διαγωνισμοί προκειμένου να βρεθούν ιδιώτες που θα συμβάλουν στην επάρκεια του συγκοινωνιακού έργου στη Θεσσαλονίκη το οποίο δεν μπορεί να καλύψει έτσι κι αλλιώς ο ΟΑΣΘ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ