Στέργιος Καλόγηρος: Όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΘ (όχι στο ξεπούλημα σε επιχειρηματικό όμιλο του οικοπέδου της ΔΕΘ), ναι στην ανάπλαση
Ζέρβας και Αγγελούδης να διαψεύσουν τις φήμες ότι υποστηρίζουν τον επιχειρηματικό όμιλο που θέλει να αγοράσει τη ΔΕΘ

Σχετικά με τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για εγκατάλειψη από πλευράς της Κυβέρνησης του σχεδίου ανάπλασης της ΔΕΘ και την πρόθεσή της για να πουλήσει το μεγαλύτερο εκθεσιακός φορέα της χώρας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέργιος Καλόγηρος έκανε την εξής δήλωση: «Λέμε ξεκάθαρα όχι στην ιδιωτικοποίηση της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Ενός τοπόσημου για την πόλη και ενός χώρου 300 στρεμμάτων που ανήκει αναμφισβήτητα στους Θεσσαλονικείς. Όσοι πιστεύουν ότι η ΔΕΘ είναι προς πώληση θα μας βρουν δυναμικά μπροστά τους. Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης ζητούν να γίνει πράξη η ανάπλαση, που θα σημαίνει βελτίωση του κέντρου της πόλης και αναβάθμιση όλης της περιοχής και για την οποία έχουν συμφωνήσει 4 κυβερνήσεις και όλοι οι φορείς της πόλης.
Καλώ τους δύο υποψήφιος δημάρχους τον κύριο Κώστα Ζέρβα και τον κύριο Στέλιο Αγγελούδη να τοποθετηθούν δημοσίως εάν είναι υπέρ ή κατά της ιδιωτικοποίησης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Εάν τοποθετηθούν κατά της ιδιωτικοποίησης τότε θα διαψεύσουν όλες τις φήμες που θέλουν τους δύο παραπάνω υποψήφιους να εξυπηρετούν τον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ