Με το χέρι στην καρδιά, για τη Θεσσαλονίκη μας.

Κατατέθηκε την Πέμπτη 31.8, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών ο συνδυασμός της Δημοτικής Κίνησης «Θεσσαλονίκη-Μακεδονία Στέργιος Καλόγηρος».
Και οι 89 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού «με το χέρι στην καρδιά» υπογραμμίζουν την αγάπη τους για την Θεσσαλονίκη και την αφοσίωσή τους στην αναβάθμιση της καθημερινότητας του δημότη και την ανάπτυξη της πόλης.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από τον χώρο των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης, της επιστήμης, του πολιτισμού και του αθλητισμού πλαισιώνουν την πρωτοβουλία του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέργιου Καλόγηρου.
«Είμαστε αδέσμευτοι, ανεξάρτητοι και μοναδικό μας κίνητρο είναι η αγάπη για τον τόπο μας. Δεν υποκύπτουμε, δεν εξαρτόμαστε και δεν παίρνουμε εντολές από κανέναν. Πιθανόν αυτό να φαίνεται παράξενο σε ορισμένους, όμως είναι ακριβώς αυτή η ανεξαρτησία μας που δίνει ελπίδα στους δημότες ότι επιτέλους κάτι θα αλλάξει στην πόλη, γι’ αυτό και μας στηρίζουν» επισημαίνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέργιος Καλόγηρος.

Στόχος της δημοτικής παράταξης είναι να γίνει η Θεσσαλονίκη μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, άξια της παράδοσης και της ιστορίας της, αντάξια των πολιτών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ