ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ
ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ
ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΗΤΑΡΑΚΗ
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ «ΟΥΡΛΙΑΖΕ» ΤΟ 2014, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ
«Συμφωνία με το Πακιστάν δεν υπήρξε και δεν είναι εύκολο να γίνει» αποκάλυψε η υφυπουργός μετανάστευσης και ασύλου Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με το δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο.
Σημειώνοντας ότι το μεταναστευτικό είναι εθνικό θέμα και ζήτημα εθνικής ασφάλειας η κ. Βούλτεψη μίλησε για την αποστολή του υπουργού κ. Μηταράκη στο Πακιστάν διευκρινίζοντας ότι ήταν μια αποστολή προβολής της νόμιμης μετανάστευσης τονίζοντας ότι μια τέτοια συμφωνία θα πρέπει να περιλαμβάνει επιστροφή των μη νόμιμων Πακιστανών που βρίσκονται στην Ελλάδα «Υποτίθεται ότι είναι πρόθεση μια συμφωνία αλλά δεν υπάρχει και δεν είναι εύκολο να γίνει» είπε χαρακτηριστικά. Σχετικά με το μνημόνιο που υπεγράφη με το Μπαγκλαντές η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι αυτό σχετίζεται με τους εργαζόμενους που είναι ήδη εδώ και δουλεύουν σε αγροτικές εργασίες.
Ουκρανικό: Το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ «ούρλιαζε» να αποσύρουμε τον πρέσβη μας. Σήμερα δε μιλάει
Σήμερα βλέπω το ΣΥΡΙΖΑ να μη μιλάει για το θέμα της Ουκρανίας, είπε η κ. Βούλτεψη τονίζοντας ότι αυτό δεν συνέβαινε στο παρελθόν «το 2014 είχε βγει και «ούρλιαζε» να αποσύρουμε τον πρέσβη μας, μιλούσε για τους «φίλους μας τους Ρώσους», υπολογίζοντας ότι θα πάει στον Πούτιν και θα του δώσει ρούβλια. Πήγε 4 φορές τουλάχιστον και ο Πούτιν που είναι έξυπνος πολιτικός του είπε πως οι σύμμαχοί σου βρίσκονται στην Ευρώπη κι εγώ δε θα χαλάσω τις σχέσεις μου με τους παραδοσιακούς μου εταίρους».
Δείτε τι είπε η κ. Βούλτεψη:
https://www.youtube.com/watch?v=Noqw-JvlCfE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ