Δεν μίλαγε, μόνο χτύπαγε μανιασμένα με το τσεκούρι ανθρώπινες υπάρξεις που δεν ήθελε να ζήσουν. Το χέρι που κράταγε το φονικό όπλο έσκιζε τον αέρα και κατέβαινε με ορμή χτυπώντας άνδρες και γυναίκες στον δεύτερο όροφο της ΔΟΥ Κοζάνης.

Οι κραυγές πόνου, η αγωνία και ο τρόμος στα βλέμματα των θυμάτων του δεν στάθηκαν ικανά να σταματήσουν τον 45χρονο άνδρα με την βερμούδα και το μαύρο φανελάκι, που χτύπαγε όποιον έβρισκε μπροστά του στο Τμήμα Εισοδήματος.

Βλέποντας ανθρώπους να τρέχουν και να ουρλιάζουν πανικόβλητοι δεξιά και αριστερά στους διαδρόμους κοντοστάθηκε και είπε: «Τώρα σας άρεσε; Καλά να πάθετε».

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στην ΔΟΥ Κοζάνης παραπέμπουν στην κινηματογραφική «Λάμψη» του Κιούμπρικ, ειδικά στην σκηνή που ο «τρελαμένος» Τζακ Νίκολσον αρπάζει το τσεκούρι για να σκοτώσει.

Μόνο που ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά και την κοτσίδα δεν παρέπεμπε τουλάχιστον με τα όσα έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας σε κάποιον άνθρωπο που νοσεί ψυχικά. Αντίθετα αστυνομικές πηγές φέρεται να θεωρούν ότι έδρασε έχοντας σχεδιάσει και προετοιμάσει την επίθεση, αφού είχε θεαθεί αρκετές φορές στην ΔΟΥ Κοζάνης το τελευταίο διάστημα, παρενοχλώντας τους υπαλλήλους.

Αυτούς που χθες βίωσαν τον απόλυτο τρόμο όταν ο 45χρονος δράστης άρχισε την δολοφονική επίθεση με το τσεκούρι που έβγαλε από ένα σακίδιο. Δεν είπε κουβέντα κατά την σύλληψη του και εξακολουθεί να μην θέλει να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς για τα αίτια της πράξης του.

Την ίδια στιγμή ο ένας άνδρας, ηλικίας 56 ετών που δέχθηκε τα φονικά του χτυπήματα νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ μια γυναίκα 66 ετών έχει καταστροφή του δεξιού οφθαλμού και θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο. Ελαφρύτερα τραυματισμένη είναι μια 47χρονη, η οποία φέρει θλαστικά κατάγματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ