ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ «ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ», ΟΑΣΘ ΚΑΙ ΕΚΑΒ – ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επικίνδυνη για τους ασθενείς χαρακτηρίζει την οδό Ελένη Ζωγράφου που οδηγεί στο νοσοκομείο «Άγιο Δημήτριο», η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Βασιλική Τραούδα μετά την τοποθέτηση κυβόλιθων στο οδόστρωμα από το Δήμο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα η κ. Τραούδα μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση και το δημοσιογράφο Γιάννη Γετίμη καταγγέλλει ότι στο δρόμο υπάρχουν ανισοσταθμίες και οι κραδασμοί δημιουργούν προβλήματα στους ασθενείς που προσέρχονται με ασθενοφόρο. Ως εκ τούτου τα ασθενοφόρα δεν μπορούν αν αναπτύξουν την απαιτούμενη ταχύτητα και πηγαίνουν αργά εις βάρος φυσικά της υγείας τους ασθενή. Επιπλέον και ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Πρόδρομος Δεβελόγλου τονίζει ότι ο κίνδυνος που υπάρχει για τους ασθενείς που μεταφέρονται με ασθενοφόρο είναι μεγάλος. Ο πόνος που νιώθουν οι ασθενείς αυξάνεται λόγω των κραδασμών, υπογραμμίζει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ.
Προβλήματα στο συγκεκριμένο δρόμο αντιμετωπίζουν και τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, καθώς το πλακόστρωτο δημιουργεί κραδασμούς που κάνουν τους επιβάτες να χάνουν την ισορροπία τους και να διαμαρτύρονται συνεχώς στους οδηγούς, σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων Γιάννη Δήμκα. Παράλληλα, τα λεωφορεία, όπως και τα υπόλοιπα οχήματα, δέχονται τεράστια καταπόνηση λόγω των κυβόλιθων.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης είπε ότι ο Δήμος προχώρησε σε αρχαιολογική αποκατάσταση και τοποθέτησε του κυβόλιθους αντί για άσφαλτο στο συγκεκριμένο δρόμο, μετά από υπόδειξη της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

Δείτε το βίντεο:
https://youtu.be/R6WL-m7E82I

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ