Πανωλεθρία για τα τουρκικά UAV αλλά και τις δυνάμεις στην Λιβύη όπως αναφέρει ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε από τις αρχές Απριλίου έχει καταρρίψει περισσότερα από 60 τουρκικά drones, αλλά σήμερα πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση στο αεροδρόμιο της Τρίπολης καταστρέφοντας αποθήκη γεμάτη με TB2 Bayraktar.

Οι εξελίξεις αυτές φέρνουν μια τουρκική επίθεση στη Λιβύη και στις δυνάμεις του Χ.Χαφτάρ πιο κοντά καθώς οι τουρκόφιλες δυνάμεις της Τρίπολης σφυροκοπούνται σε έλα τα μέτωπα.

Στρατιωτική πηγή της Λιβύης, δήλωσε στην αιγυπτιακή εφημερίδα ‘Youm7’ ότι από τις 4 Απριλίου, ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης κατέρριψε περίπου 60 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) τα οποία παραχώρησε η Τουρκία στις ένοπλες ομάδες της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας, προκειμένου να εμποδίσει τις προόδους των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης προς την Τρίπολη.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι η ‘κυβέρνηση εθνικής συμφωνίας’ είναι μια προσωρινή μη εκλεγμένη κυβέρνηση που εδρεύει στην Τρίπολη και αναγνωρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ