Το μέλος της Επιτροπής Ντικ Πάουντ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενος ακύρωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Είπε ότι η οριστική απόφαση θα ληφθεί μέχρι το τέλος Μαΐου.

“Εκείνη την εποχή οι αθλητές θα αρχίσουν να ρωτούν. Υπάρχει αρκετός έλεγχος, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το Τόκιο ή όχι; Θα πρέπει να συμβούν πολλά. Πρέπει να ενισχύσουμε τα μέτρα ασφάλειας, το φαγητό, το Ολυμπιακό Χωριό, τα ξενοδοχεία. Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να χτίσουν τα δικά τους studios. Αν η ΔΟΕ αποφασίσει ότι οι αγώνες δεν μπορούν να διοργανωθούν όπως είχαν προγραμματιστεί, τότε είναι πιθανό να εξετάσουμε την ακύρωσή τους” ήταν τα λόγια του Καναδού.

“Αν η κατάσταση ξεφύγει, όπως ξέφυγε η ισπανική γρίπη στις αρχές του 20ου αιώνα που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους, τότε θα πρέπει να αποδεχθούμε απλά την κατάσταση” πρόσθεσε.

Ωστόσο, προέτρεψε τους αθλητές να συνεχίσουν κανονικά την προετοιμασία τους. ” Συγκεντρωθείτε στο άθλημά σας και να είστε σίγουροι ότι η ΔΟΕ δεν θα σας στείλει σε μια κατάσταση πανδημίας” σημείωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ