Πυρετώδεις ρυθμοί ενόψει της 85ης Διεθνούς Έκθεσης, η οποία θα ανοίξει τις πύλες τις στις 11 Σεπτεμβρίου, με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα.

Υπάλληλοι του δήμου αυτή τη στιγμή εργάζονται πυρετωδώς, στήνοντας υπαίθρια περίπτερα, ανατασκευάζοντας νέα και συντηρώντας τα ήδη υπάρχοντα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες το συντομότερο δυνατό.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό η είσοδος των οχημάτων στον εκθεσιακό χώρο είναι περιορισμένη, ενώ από την Τετάρτη θα εισέρχονται μόνο όσοι εργάζονται, τόσο για την διευκόλυνση των εργασιών όσο και για την αποφυγή των ατυχημάτων.

Εμβολιαστικό Κέντρo στην ΔΕΘ

Όπως είναι ήδη γνωστό η φετινή έκθεση θα επιτρέπει την είσοδο μόνο σε όσους επισκέπτες έχουν εμβολιαστεί, ενώ εργαζόμενοι και εκθέτες θα μπορούν να εισέλθουν με διεξαγωγή δυο rapid test την εβδομάδα.Αρκετές θα είναι και οι αναφορές στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, με πρώτο στοιχείο τις ελληνικές σημαίες που κυματίζουν από εχθές σε κεντρικούς δρόμους τραβώντας τα βλέμματα.

Ταυτόχρονα, όπως σημείωσε ο κ. Ποζρικίδης με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση στο περίπτερο 13 θα βρίσκονται και οι 13 περιφέρειες εκ των οποίων η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα παρουσίασε έκθεση με τίτλο «ευ αγωνίζεσθαι» στην οποία θα υπάρχουν παραδοσιακές φορεσιές με τσολιάδες αλλά και διάφορες άλλες αναφορές στην ιστορία. Μάλιστα, η ίδια περιφέρεια θα διαθέσει στο κοινό και το Ευαγγέλιο του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο περίπτερο 6 θα υπάρξει έκθεση των αρχιτεκτονικών γραφείων για την ανάπλαση της ΔΕΘ.Τέλος, περίπτερα θα διαθέτουν σε πάνω από 45 επιμελητήρια της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ