Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει σήμερα την ατζέντα της κυβέρνησης για την πράσινη μετάβαση και την ενεργειακή ασφάλεια – Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα ηλιακής ενέργειας στην Ευρώπη – Το «φουλάρισμα» στην εξόρυξη του λιγνίτη και ο ρόλος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην μείωση του ενεργειακού κόστους
Το μήνυμα ότι η οριστική απεξάρτηση από το Ρωσικό αέριο θα προέλθει μόνο μέσα από την ενεργειακή μετάβαση και την ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αναμένεται να στείλει σήμερα από την Κοζάνη ο πρωθυπουργός.
Παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων του μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου των ΕΛΠΕ που θα ξεκινήσει να λειτουργεί τις επόμενες μέρες.

Ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στην ιδιαίτερη συγκυρία κατά την οποία εγκαινιάζεται το έργο, θα αναδείξει την συμβολή των ΑΠΕ στην μείωση του ενεργειακού κόστος αλλά και το ενεργειακό μοντέλο που θα ακολουθήσει η χώρα για να αντιμετωπίσει την εκτίναξη των τιμών στον τομέα της ενέργειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ