Ριζικές αλλαγές στη φορολοταρία ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να γίνει πιο ελκυστική για τους φορολογούμενους.

Η λοταρία των αποδείξεων ξεκίνησε ως κίνητρο για τη χρήση του πλαστικού χρήματος. Στο τραπέζι, λοιπόν, βρίσκεται η αύξηση των χρηματικών επάθλων και η παροχή και μη χρηματικών επάθλων.

Κάθε μήνα με τη φορολοταρία αναδεικνύονται χίλιοι τυχεροί που ο καθένας κερδίζει από χίλια ευρώ αφορολόγητα και ακατάσχετα. Οι λαχνοί για τη συμμετοχή στη φορολοταρία συγκεντρώνονται με τη χρήση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας.πληρωμή του χρηματικού επάθλου διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων.

Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.

Το οικονομικό επιτελείο μελετά την ενίσχυση των κινήτρων προς τους φορολογούμενους που θα χρησιμοποιούν κάρτες (χρεωστικές ή πιστωτικές) και όχι μετρητά για τις αγορές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ