Ένας άνδρας συνελήφθη και δεκάδες τραυματίστηκαν ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία – Αποκλεισμένη η περιοχή

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί το Λονδίνο, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς στη London Bridge. Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας συνελήφθη, ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Πληροφορίες του Sky News κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για πυροβολισμούς που ακούστηκαν κοντά σε νοσοκομείο που βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή. Σύμφωνα με την Evening Standard, οι τραυματίες δέχθηκαν μαχαιριές. Δημοσιογράφος του BBC που έτυχε να βρίσκεται στη Γέφυρα του Λονδίνου την ώρα του περιστατικού (περίπου στις 16.00 ώρς Ελλάδας) περιέγραψε ότι οι ένοπλοι πυροβόλησαν τουλάχιστον εναντίον ενός άνδρα. «Βρίσκονταν πολλοί άνθρωποι πάνω στη Γέφυρα που άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι. Δεν μπορούσα να δω καθαρά», είπε, ενώ σημείωσε ότι η αστυνομία έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και απέκλεισε την περιοχή.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Metro, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν έναν άνδρα να κρατά μαχαίρι, προτού δεχθεί πυρά από την αστυνομία . Εκπρόσωπος από το Σίτι του Λονδίνου δήλωσε ότι «δεν μπορεί να επιβεβαιώσει καμία πληροφορία σε αυτό το στάδιο». .

Δημοσιογράφος του BBC δήλωσε : «Όταν βρισκόμασταν στην γέφυρα, υπήρχε κάποιος ξαπλωμένος στο έδαφος πάνω στο πεζοδρόμιο που είναι η γέφυρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ