Στη Θεσσαλονικη ο πρωθυπουργός χθεςο οποίος το μεσημέρι μίλησε από την έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη παρουσίαση των οδικών αξόνων Θεσσαλονίκη – Έδεσσα και Δράμα – Αμφίπολη.

Έκανε λόγο για δύο έργα που βγάζουν τις περιοχές αυτές από την απομόνωση. Οι οδικοί άξονες θα κατασκευαστούν με σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και δεν θα έχουν διόδια, είπε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στις φορολογικές ελαφρύνσεις που ανακοίνωσε πρόσφατα και τόνισε η κυβέρνησή του θα επιστρέψει στη μεσαία τάξη αυτά που της πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησε για την έναρξη ενός κύκλου ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Από την πλευρά του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής τόνισε ότι το έργο θα γίνει στην ώρα του. Όπως είπε μέσα στο καλοκαίρι θα υποβληθεί το αίτημα να περάσουν από ΣΔΙΤ και το φθινόπωρο θα προχωρήσει η πρώτη φάση του διαγωνισμού. Δέσμευση της κυβέρνησης, είπε, είναι να μην μπουν διόδια αλλά μετά την ολοκλήρωση ο ιδιώτης θα έχει την ευθύνη για τη λειτουργία και συντήρηση για 27 χρονια.
Βόλτα στην αγορά της Θεσσαλονίκης η οποία λειτουργεί από Χθεςμε click inside έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνομίλησε με καταστηματάρχες αλλά και πολίτες στο κέντρο της πόλης ενώ “επισκέφθηκε” και γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης.

Της βόλτας του προηγήθηκε η επίσκεψή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου για τα εγκαίνια των νέων κλινών ΜΕΘ και η ομιλία του από την έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από όπου ανακοίνωσε την αναβάθμιση των οδικών αξόνων Θεσσαλονίκης- Έδεσσας και Δράμας – Αμφίπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ