Πέρασε με 156 «Ναι» και 143 «Όχι» ο προϋπολογισμός για το έτος 2023 από το ελληνικό κοινοβούλιο, ενώ απών ήταν ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Πάτσης.Με μεγάλη πλειοψηφία υπερψηφίστηκαν οι αμυντικές δαπάνες και τα έξοδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα οι δαπάνες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έλαβαν 190 «ναι», 109 «όχι», ενώ τα έξοδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, 267 «ναι» και 32 «όχι»Μετωπική για «σούπερ μάρκετ pass» και αμυντικές δαπάνες μετά τη Βουλή
Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και τούς ευχήθηκε καλές γιορτές. «Χρονιά πολλά. Να ξεκουραστείτε γιατί το επόμενο διάστημα μας περιμένει πολλή κοινοβουλευτική δουλειά», είπε ο πρωθυπουργός. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρωθυπουργό πού σχεδιάζει να κάνει γιορτές. «Θα πάω στην Ήπειρο», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης. «Θα πάτε στην Πρέβεζα;», τον ρώτησε δημοσιογράφος. «Στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις. Θα πάω στο Μέτσοβο. Έχουμε αποφάσεις να πάρουμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ευχές με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αντάλλαξε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά το πέρας της διαδικασίας ψήφισης του Προϋπολογισμού στην ολομέλεια της Βουλής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ