«Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή τώρα που είναι νωρίς, γιατί ο στόχος μας είναι να τηρηθούν τα μέτρα, να επεκταθούν οι εμβολιασμοί και πραγματικά να διαχειριστούμε την πανδημία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν τίθεται θέμα μέτρων, όπως είπαν, τίθεται θέμα προληπτικής επίσκεψης για να προλάβουμε τα δεδομένα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός είχε ευρεία σύσκεψη με τους διοικητές των νοσοκομείων και των δυο υγειονομικών περιφερειών της Βόρειας Ελλάδας, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού, Μίνας Γκάγκα, του γενικού γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Γιάννη Κωτσιόπουλου και του προέδρου του ΕΚΑΒ, Νίκου Παπαευσταθίου.

Έξω από το κτήριο είχαν συγκεντρωθεί ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν τόσο κατλα την άφιξη, όσο και κατά την αποχώρησή του. Μάλιστα, μία από τους διαδηλωτές πέταξε μία πέτρα στην πομπή των οχημάτων, προκαλώντας την αντίδραση των υπολοίπων, αλλά και της αστυνομίας, χωρίς πάντως το επεισόδιο να πάρει έκταση.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις, ο υπουργός ανέφερε πως «η πολιτεία έχει πει ξεκάθαρα ότι η υποχρεωτικότητα δεν θα επεκταθεί, αλλά για τους υγεινομικούς ισχύει ότι επικρατεί η δημόσια υγεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ