Η προεκλογική περίοδος βάζει σε άτυπο μορατόριουμ τους πλειστηριασμούς και στη Θεσσαλονίκη ενώ με λίαν πιθανό το ενδεχόμενο και δεύτερης κάλπης στις 2 Ιουλίου, το ηλεκτρονικό σφυρί θα χτυπήσει ξανά από Σεπτέμβρη καθώς τον Αύγουστο είναι κλειστά συμβολαιογραφικά γραφεία και δικαστήρια.

Ο διαδικτυακός… πέλεκυς όμως δε θα σταματήσει να χτυπά εμβληματικούς χώρους διασκέδασης αλλά και παραγωγικές μονάδες, ακόμα κι εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Τόσο οι τράπεζες όσο και οι διαχειριστές κόκκινων δανείων (funds και servicers) έχουν συμφωνήσει… σιωπηρά ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να γίνουν κατασχέσεις σε μικρές περιουσίες, καθώς ήδη τα έσοδα από τους πλειστηριασμούς υπερβαίνουν τους στόχους που έχουν τεθεί ενώ μόλις ένας στους πέντε καταλήγει να βγει τελικά στο σφυρί, αφού στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα χρέη ρυθμίζονται συναινετικά.

Στο πλαίσιο αυτό, αναστολή ενόψει εκλογών στους πλειστηριασμούς θα πρέπει να αναμένουν όσοι έχουν ακίνητα μέχρι 100.000 ευρώ και αυτά αφορούν κύρια κατοικία. Το σφυρί θα χτυπά κατά περίπτωση εν μέσω προεκλογικής περιόδου για βίλες, βιομηχανικούς χώρους, εκτάσεις, logistics, κτλ.Έτσι, προς πώληση βγαίνει το ακίνητο που είχε μετατραπεί στο δημοφιλή πολυχώρο ψυχαγωγίας «Μύλος» στη Θεσσαλονίκη, γράφοντας τη δική του ξεχωριστή ιστορία για 35 χρόνια. Ο πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου 2023, στις 10 το πρωί, με τιμή εκκίνησης τις 990.000 ευρώ.Το σφυρί για την παραγωγική μονάδα του ζαχαροπλαστείου Plaisir, στη Νέα Ραιδεστό του δήμου Θέρμης αναμένεται να χτυπήσει στις 3 Μαΐου με επισπεύδουσα τη doValue Greece και τιμή πρώτης προσφοράς στα 548.954 Ευρώ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ