Ένας άνδρας 23 ετών φέρεται να είναι ο δράστης του μακελειού στο Πλίμουθ της νότιας Αγγλίας, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο έξι ανθρώπων, ανάμεσά τους κι ένα παιδί μικρότερο των 10 ετών.

Ο ένοπλος, που έσπειρε τον τρόμο και ύστερα έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε, φέρεται να κατονομάστηκε ως Jake Davison. Αρκετοί μάρτυρες ανέφεραν ότι ο μαθητευόμενος χειριστής γερανού 23 ετών είχε προγραμματίσει την επίθεση.

Λέγεται μάλιστα, σύμφωνα με τη DailyMail, ότι πυροβόλησε μέλη της δικής του οικογένειας πριν βγει στους δρόμους και ανοίξει πυρ εναντίον αγνώστων.

Η μανία του άφησε πέντε άτομα νεκρά (σ.σ. έκτος νεκρός είναι ο δράστης), ενώ τα περισσότερα από τα θύματά του εκτιμάται πως δεν ήταν γνωστά σε αυτόν, με τα κίνητρα του δράστη να παραμένουν άγνωστα.

Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, μεταξύ των θυμάτων είναι η μητέρα του δράστη, ο αδερφός του και ένα κοριτσάκι πέντε ετών, ενώ από τις σφαίρες του ένοπλου τραυματίστηκαν τουλάχιστον δυο άνθρωποι που είχαν βγάλει βόλτα τους σκύλους τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ