Κυριάκος Μητσοτάκης: Διήμερη περιοδεία στη Θράκη από σήμερα – Θα επισκεφθεί Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη

Διήμερη περιοδεία στη Θράκη ξεκινά από σήμερα (13/01) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα επισκεφθεί την Ξάνθη, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη.

Σήμερα το πρωί θα μεταβεί στην Ξάνθη, όπου θα συνομιλήσει με πολίτες στο κέντρο της πόλης, ενώ στη συνέχεια θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Θράκης.

Στις 13:30, ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος Θράκης, στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion» στην Κομοτηνή.

Ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από ευρύ κυβερνητικό κλιμάκιο μεταξύ των οποίων ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθάναση, ο οποίος και θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς, στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος θα έχει επαφές με δημάρχους για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκος, ο οποίος θα επικεντρωθεί σε θέματα ασφάλειας και μετανάστευσης.
Στις 19:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής. Θα αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το δημόσιο διάλογο μεταξύ των οποίων η ακρίβεια και τα κυβερνητικά αναχώματα που στήνονται για να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις της στους πολίτες, η συνέχιση των παρεμβάσεων – όπως το market pass που θα εφαρμοστεί από τον Φεβρουάριο, η αύξηση σε μισθούς και συντάξεις αλλά και η σταθερή θέση της κυβέρνησης για τα εθνικά μας θέματα ως απάντηση στους νέους λεονταρισμούς της Τουρκίας.
Αύριο, Σάββατο, στις 09:00, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα περιφερειακά μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αλεξανδρούπολη, κατά τα πρότυπα της ΔΕΘ και όπως είχε πράξει και στην πρόσφατη περιοδεία του στην Αχαΐα.

Στις 11:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης κατασκευής της Μονάδας Ηλεκτροπαραγωγής Αλεξανδρούπολης, από τους τρεις ενεργειακούς Ομίλους: ΔΕΗ, ΔΕΠΑ Εμπορίας και την Damco Energy του Ομίλου Κοπελούζου ένα έργο στρατηγικής σημασίας για την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας.

Τους 3 ενεργειακούς ομίλους που συμπράττουν στη Μονάδα θα εκπροσωπήσουν: ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΔΕΗ, κ. Γεώργιος Στάσσης, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας κ.κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Ξιφαράς και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του Ομίλου Κοπελούζου, κ. Χρήστος Κοπελούζος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ