Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA βρέθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Έχω τη στήριξη του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού λαού. Έχω τη στήριξη των παλιών συναδέλφων μου. Και έχω τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και των πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «σκευωρία εναντίον του για να συγκαλύψουν ευθύνες τους».

Τέσσερις εισαγγελείς λένε ψέματα και αποδεικνύεται από τις καταθέσεις τους. Και οι τέσσερις είναι πικραμένοι, κάτι θέλανε και δεν το πήρανε. Αν έκανα παρεμβάσεις δε θα τους το δείνα;

«Με στοχοποιούν για προσωπικούς λογούς, λένε ψέματα από εκδίκηση και για να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους» υποστηρίζει ο κ. Παπαγγελόπουλος.

«Αν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ρίξει μια ματιά στις καταθέσεις των τεσσάρων στην προανακριτική και πρέπει την άλλη μέρα να κινηθεί πειθαρχική και ποινική διαδικασία σε βάρος τους» πρόσθεσε.

«Ο Ρασπούτιν είναι στη φαντασία της Ράικου η οποία προσπάθησε κάτι να βρει μετά από 2-3 χρόνια που είχε φύγει» υποστήριξε.

Είναι δυνατόν εισαγγελέας και μάλιστα επικεφαλής της δίωξης οικονομικού εγκλήματος, 4 χρόνια να ανέχεται μια τέτοια συμπεριφορά απαξιωτική για οποιαδήποτε προσωπικότητα πόσο μάλλον εισαγγελέα και να μην αντιδρά και να συνεχίζει να έρχεται στο γραφείο μου;».

«Θα απαντήσουν στα όργανα τα δικά τους και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου» είπε.

Ο ίδιος κατηγόρησε κύκλους της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «συνιστώσα της παράνοιας και της διαφθοράς», οι οποίοι προσπαθούν να «τρομοκρατήσουν και εκφοβίσουν» τους προστατευόμενους μάρτυρες. «Ο Τσίπρας υπερασπίστηκε τη νομιμότητα» συμπλήρωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ