Ο ΠΑΟΚ έριξε την τελευταία του ζαριά για να μείνει ζωντανός στη μάχη για τον τίτλο, αλλά ατύχησε. Ο Παναθηναϊκός πήρε όλη την… πίτα της τύχης και έφυγε νικητής με 2-1 από το θρίλερ της Τούμπας, σε ματς που κρίθηκε από ένα πέναλτι που καταλογίστηκε και άλλο ένα που ακυρώθηκε, αμφότερα στις καθυστερήσεις.
Πλέον, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ρίχνει όλο το βάρος στη διεκδίκησης της τρίτης θέσης και φυσικά στο κύπελλο, τη μοναδική του διέξοδο για να σώσει τη χρονιά.

Ο ΠΑΟΚ δοκίμασε να πιέσει τον Παναθηναϊκό από την αριστερή πτέρυγα, όπου ξεκίνησε ο Κωνσταντέλιας, τη στιγμή που ο Τάισον κατέβαινε χαμηλά υποδεχόμενος την μπάλα σαν δεύτερο «εξάρι» και εξασφαλίζοντας αριθμητική υπεροχή για την ομάδα του στη μεσαία γραμμή. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός έδινε έμφαση στην εξουδετέρωση του Αουγκούστο, με τον Κουρμπέλη διαρκώς «κολλημένο» πάνω του, σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες είχαν τα καλά διαστήματά τους.

Πρώτος πλησίασε στο γκολ ο ΠΑΟΚ, όταν στο 3′ ο Ζίβκοβιτς δεν πρόλαβε την μπάλα σε σέντρα του Κωνσταντέλια, ενώ στο 11′ ο Παναθηναϊκός είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Σπόραρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ