Σε μια επώνυμη καταγγελία προέβη ο δημοσιογράφος, Νίκος Μπόβολος, για τα επεισόδια με προσαγωγές που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 8 Μαρτίου 2021, στην Πανόρμου. Στο βίντεο που τράβηξε και ανέβασε στον λογαριασμός του στο twitter, μετά τα επεισόδια στην περιοχή, δυο ομάδες της «ΔΡΑΣΗ» κάνουν περιπολίες.

Η πρώτη om;ada περνάει χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό, στη δεύτερη, ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει ένταση αφού σταματάνε στη διασταύρωση, προφανώς ο επικεφαλής της συγκεκριμένης ομάδας κατεβαίνει από το μηχανάκι φωνάζει και βρίζει έναν από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια η ομάδα στρίβει για να συνεχίσει το δρόμο της. Την ώρα που στρίβει και το τέταρτο (από τα πέντε μηχανάκια) ακούγεται ένας ήχος που παραπέμπει σε γκλοπ που ανοίγει και στη συνέχεια κάτι να σπάει.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό του, ο ήχος αυτός ήταν από σπάσιμο ενός φαναριού από το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στη γωνία. Στη συνέχεια, μάλιστα, κατέβηκε και τράβηξε και από κοντά φωτογραφίες το σπασμένο φανάρι.
Με πληροφορίες από την αίθουσα σύνταξης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ