Την εκτίμηση ότι «θα κάνουμε Πάσχα με μέτρα» και θα περάσουμε ένα καλοκαίρι λίγο πιο «ελεύθερο» από πέρυσι, εξέφρασε η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών, Ματίνα Παγώνη.
Σε ερώτηση για το αν φέτος θα κάνουμε Πάσχα, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών ήταν ξεκάθαρη. «Όχι. Αφού το είπαμε. Θα είναι με μέτρα το Πάσχα. Ο στόχος πρέπει να είναι οι εμβολιασμοί, να τελειώσουμε τέλη Ιουνίου με τους εμβολιασμούς, να φτάσουμε στο 60%, να έχουμε μια σχετική ανοσία και σιγά σιγά να μειωθούν τα μέτρα. Για να μπορέσει η οικονομία το καλοκαίρι να σταθεί στα πόδια της η οικονομία και να προχωρήσουμε…»«Καλοκαίρι θα κάνουμε λίγο καλύτερα από πέρυσι. Και τον Σεπτέμβρη θα βγάλουμε τις μάσκες αν όλα πάνε καλά και να είμαστε πολύ πιο ελεύθεροι. Αυτό όμως, αν προχωρήσουν οι εμβολιασμοί», πρόσθεσε η κυρία Παγώνη.

«Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα φτάσουμε στην κορύφωση. Όμως θα μπορούμε να περάσουμε κι αυτή τη δυσκολίας αν προσέξουμε τα μέτρα. Να προσέξουμε στα ΜΜΜ που είναι μια παράμετρος δύσκολη και να κάνουμε πάρα πολλά τεστ. Και στα σχολεία και στα εργοστάσια, είναι αυτό που θα μας λύσει το πρόβλημα», τόνισε αναφορικά με την κορύφωση του τρίτου κύματος.
Με πληροφορίες από την αίθουσα σύνταξης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ